Wsad Z Serem Brokułowym

Wsad Z Serem Brokułowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać wsad ser brokuły spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 164 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, chile proszek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brokuły z serem Cheddar " Dunk, Slam Dunk, oraz Slam Dunk Crab Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 8 cali od ciepła. Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
2
Dodać brokuły i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brokuły jest rumiane w miejscach i chrupiące-przetargu, o 5 protokół. Wymieszać przyprawy i oregano. Doprawić solą i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
SólSól
3
Dodać 1/2 szklanki wody i gotować, aż brokuły zmiękną i płyn odparuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
WodaWoda
4
Ułóż połowę sera w 6 indywidualnych zapiekanych daniach. Top z brokułami i pozostałym serem. Dusić przez 5 do 6 minut, lub aż ser topi się i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
SerSer
5
Podawać od razu z ciepłymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia10
Magazyn