Wołowina Z Taginą Ziemniaczaną

Wołowina Z Taginą Ziemniaczaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowinę z ziemniakami Tagine spróbować. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 3 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, kostkę bulionu wołowego, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wołowina Z Papryką Tagine, Tagine wołowy z dyni, oraz Tagine wołowy z kuskusem (marokański).

Instrukcje

1
Odstawić kostki do lodówki na co najmniej 1 godzinę przed gotowaniem.
2
Podgrzać olej na średnim ogniu w tagine. Brąz wołowinę i cebulę przez 7 minut.Wymieszać w wodzie, bulion, pasta pomidorowa, 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw, pietruszka & kolendra. Przykryć pokrywką i gotować przez 30 minut.Odkryj tagine, wymieszaj z pomidorem i kolejną filiżanką wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tajine PotTajine Pot
3
Kliny ziemniaczane posypać mieszanką przypraw rezerwowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Umieść ziemniaki na wierzchu mięsa, a następnie odzyskać i gotować przez kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 47 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia88
Magazyn