Wołowina z pieprzem Rub
Wołowina z pieprzem Rub jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.16 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, pieprz pakowany w solankę, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Wołowina pieprzowa z serem Gorgonzola.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; dobrze wymieszać. Steki pocierać mieszanką przypraw; odstawić 5 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń steki z patelni; odstawić.
Dodaj koniak i wodę do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować na średnim ogniu 15 sekund lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki, stale mieszając. Łyżka mieszanki koniaku nad stekami.