Wołowina z pieczarkami doniczkowymi

Wołowina z pieczarkami doniczkowymi
Doniczkowa wołowina i grzyby to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 45g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na $4.59 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, evoo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, Świnia Doniczkowa, oraz Szynka doniczkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Suszone grzyby umieść w małym garnku i przykryj połową wywaru wołowego. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie i płynów zmniejszyć o jedną trzecią, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
W międzyczasie podgrzać oliwę z oliwek, kilka obrotów patelni, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posypać mięso solą i pieprzem i brązową połową mięsa, aż równomiernie skorupy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Wyjąć rumiane mięso na talerz. Powtórz dla pozostałego mięsa, używając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
7
Dodać masło do kapiących mięsa i stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Dodaj tymianek i portabellas, gotować, aż dobrze rumiane, 10 do 12 protokół. Doprawić solą i pieprzem, dodać czosnek i cebulę i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodaj wino i opłucz patelnię. Posiekać i dodać porcinis i ich płynów, pozostałe 2 szklanki bulionu i Worcestershire. Przykryć i piec do miękkości, 2 godziny. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzej w piekarniku 325 stopni F, aż do ogrzania, lub na płycie kuchennej, częściowo przykrytej, nad średnim płomieniem. Natkę pietruszki i selera wymieszać z sokiem z cytryny, odrobiną soli i pieprzu, następnie wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
JukonJukon
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Udekoruj gulasz sałatką z selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn