Wołowina Wolno Gotowana Burgund

Wołowina Wolno Gotowana Burgund
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno gotowanej wołowiny burgundzkiej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 363 kalorie, 35g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.23 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, liść laurowy, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Burgund Beef, Wołowina Burgund do powolnej kuchenki, oraz zdrowy Wolnowar wołowina burgund.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj wołowinę i uszczelnij torbę. Shake to coat wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wołowinę i gotować 10 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Przełożyć wołowinę do 4-litrowej kuchenki elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodać wino i następne 6 składników; dobrze wrzucić. Przykryć i gotować 6 godzin przy wysokim ustawieniu lub 8 do 10 godzin przy niskim ustawieniu, aż mięso będzie miękkie i sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać grzyby 1 godzinę przed zakończeniem gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
8
Dziesięć minut przed sosem gotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Umieść 1/2 szklanki makaronu na każdym z 8 pojedynczych talerzy do serwowania. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na gorącym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn