Wołowina Po Kubańsku
Wołowina po kubańsku to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 40. Udaj się do sklepu i odbierz 2 łyżki. kraft zesty italian dressing, Colby & Monterey jack sery, cilantro, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wołowina i papryka po kubańsku, Łatwa Kubańska Wołowina Picadillo, oraz Słodkie ziemniaki z wołowiną po Kubańsku Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować i wymieszać cebulę w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 3 min.
Dodać mięso; gotować 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj ziemniaki, kukurydzę, sos pomidorowy i wodę; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu 10 do 15 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione, mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem i kolendrą.