Wołowina ' N Corn Taco Meat

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj mięsa wołowego N Corn Taco. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 538 kalorii, 35g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka marynowanych jalapeã±o nacho, krem knudsen, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Mini rozdrobniona Sałatka z wołowiną taco w chrupiących kukurydzianych tortilli, oraz Best Taco Meat EVER.
Instrukcje
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Wymieszać w dużej patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając kukurydzę do rumianego mięsa wraz z mieszanką przypraw i wody.
Tymczasem podgrzej skorupy Taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Łyżka przyprawione mięso do muszli taco; top z salsy i pozostałych składników.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.