Wołowina Mongolska

Wołowina Mongolska
Wołowina mongolska to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina Mongolska, Wołowina Mongolska, oraz Wołowina Mongolska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
2
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj mielony imbir, mielony czosnek, i wołowina; smażyć przez 2 protokół lub aż wołowina jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
ImbirImbir
WołowinaWołowina
4
Dodaj kawałki zielonej cebuli; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
5
Dodać mieszankę sosu sojowego; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn