Wołowina Kokosowo-Curry
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina kokosowo-Curry może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 30g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, brązowy cukier, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Curry Kokosowe Wołowina, Tajska Wołowina Kokosowa Zupa Curry, oraz Slow Cooker Coconut Curry Wołowina.
Instrukcje
Na dużej patelni, ciepły olej na średnim ogniu.
Posyp wołowinę solą i brązem ze wszystkich stron, partiami, jeśli to konieczne, w sumie około 8 minut.
Przełożyć do powolnej kuchenki wraz z cebulą, czosnkiem i imbirem.
Ubij razem mleko kokosowe, brązowy cukier, curry i cayenne i zalej mięsem. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie przetargu widłowego, 4 do 5 godzin. Wymieszaj pomidory koktajlowe i pozwól im ogrzać i zmiękczyć w gulaszu przez 15 minut. Dostosuj przyprawy i podawaj.