Wołowina i biszkopt wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, jajko, pieprz chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 376 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Wołowina i biszkopt, Beef' n ' Biscuit Bake, oraz Gulasz Wołowy Biscuit Pot Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny, cebula i zielony pieprz chile; drenaż. Wymieszać z sosem pomidorowym, chili w proszku i solą czosnkową. Gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Ciasto biszkoptowe oddzielić na 10 herbatników. Pociągnij każdy herbatnik na 2 warstwy. Naciśnij 10 połówek biszkoptów na dnie 9-calowego naczynia do ciasta, aby utworzyć dolną skorupę. Pozostałe 10 połówek biszkoptów zarezerwować na wierzchnią warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Usuń mieszaninę mięsa z ognia i wymieszaj w 1/2 szklanki rozdrobnionego sera, kwaśnej śmietany i jajka; dobrze wymieszaj. Łyżka nad dolną skórką. Ułóż pozostałe połówki biszkoptów, aby uformować wierzchnią skórkę, a pozostały ser równomiernie wyłóż na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub do momentu, gdy ciastka będą miały głęboki złoty kolor.