Wontons for wonton Noodle Soup
Wontons for wonton Noodle Soup to bezmleczne przepis na 150 porcji. Ta zupa ma 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, jajko, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zupa Z Makaronem Wonton, Wegetariańska Zupa Z Makaronem Wonton, oraz Przepis Na Zupę Z Makaronem Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić całkowicie płyn do namaczania grzybów. Osuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.
Miejsce wieprzowina, krewetki, grzyby, zielona cebula, jajko, sos sojowy, sól, i dashi (Jeśli za pomocą) razem w dużej misce.
Dokładnie wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną całkowicie włączone.
Mieć miskę luke-ciepła woda dostępna do zanurzenia. Jeśli jesteś praworęczny, umieść wonton wrapper w trójkątnej pozycji na lewej dłoni.
Umieść niewielką ilość nadzienia (około czubatej łyżeczki lub więcej) w pobliżu dolnego rogu wonton wrapper. Złóż ten róg nad wypełnieniem w kierunku przeciwległego rogu mniej więcej w połowie, upewniając się, że wypełnienie jest bezpiecznie zamknięte.
Zanurz palec w misce z wodą i wetrzyj lewy róg owijki wodą. Wchodzisz w lewo i prawo rogi do siebie (z dala od górnego rogu), w wyniku kształtu kapelusza pielęgniarki.
Umieść wontons na arkuszach ciastek podczas pracy, utrzymując je w wilgotnym ręczniku, aby zapobiec wysuszeniu. Wontony mogą być starannie przechowywane w plastikowych workach do zamrażania i zamrożone do przyszłego użytku.