Wontons for wonton Noodle Soup

Wontons for wonton Noodle Soup
Wontons for wonton Noodle Soup to bezmleczne przepis na 150 porcji. Ta zupa ma 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, jajko, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zupa Z Makaronem Wonton, Wegetariańska Zupa Z Makaronem Wonton, oraz Przepis Na Zupę Z Makaronem Wonton dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić całkowicie płyn do namaczania grzybów. Osuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Miejsce wieprzowina, krewetki, grzyby, zielona cebula, jajko, sos sojowy, sól, i dashi (Jeśli za pomocą) razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
DashiDashi
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dokładnie wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną całkowicie włączone.
4
Mieć miskę luke-ciepła woda dostępna do zanurzenia. Jeśli jesteś praworęczny, umieść wonton wrapper w trójkątnej pozycji na lewej dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieść niewielką ilość nadzienia (około czubatej łyżeczki lub więcej) w pobliżu dolnego rogu wonton wrapper. Złóż ten róg nad wypełnieniem w kierunku przeciwległego rogu mniej więcej w połowie, upewniając się, że wypełnienie jest bezpiecznie zamknięte.
6
Zanurz palec w misce z wodą i wetrzyj lewy róg owijki wodą. Wchodzisz w lewo i prawo rogi do siebie (z dala od górnego rogu), w wyniku kształtu kapelusza pielęgniarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Umieść wontons na arkuszach ciastek podczas pracy, utrzymując je w wilgotnym ręczniku, aby zapobiec wysuszeniu. Wontony mogą być starannie przechowywane w plastikowych workach do zamrażania i zamrożone do przyszłego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje150
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn