Wontons for wonton Noodle Soup

Wontons for wonton Noodle Soup
Wontons for wonton Noodle Soup to bezmleczne przepis na 150 porcji. Ta zupa ma 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, jajko, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zupa Z Makaronem Wonton, Wegetariańska Zupa Z Makaronem Wonton, oraz Przepis Na Zupę Z Makaronem Wonton dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić całkowicie płyn do namaczania grzybów. Osuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Miejsce wieprzowina, krewetki, grzyby, zielona cebula, jajko, sos sojowy, sól, i dashi (Jeśli za pomocą) razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
DashiDashi
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dokładnie wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną całkowicie włączone.
4
Mieć miskę luke-ciepła woda dostępna do zanurzenia. Jeśli jesteś praworęczny, umieść wonton wrapper w trójkątnej pozycji na lewej dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść niewielką ilość nadzienia (około czubatej łyżeczki lub więcej) w pobliżu dolnego rogu wonton wrapper. Złóż ten róg nad wypełnieniem w kierunku przeciwległego rogu mniej więcej w połowie, upewniając się, że wypełnienie jest bezpiecznie zamknięte.
6
Zanurz palec w misce z wodą i wetrzyj lewy róg owijki wodą. Wchodzisz w lewo i prawo rogi do siebie (z dala od górnego rogu), w wyniku kształtu kapelusza pielęgniarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść wontons na arkuszach ciastek podczas pracy, utrzymując je w wilgotnym ręczniku, aby zapobiec wysuszeniu. Wontony mogą być starannie przechowywane w plastikowych workach do zamrażania i zamrożone do przyszłego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje150
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn