Wontons for wonton Noodle Soup to bezmleczne przepis na 150 porcji. Ta zupa ma 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka soli, jajko, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zupa Z Makaronem Wonton, Wegetariańska Zupa Z Makaronem Wonton, oraz Przepis Na Zupę Z Makaronem Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odcedzić całkowicie płyn do namaczania grzybów. Osuszyć ręcznikiem papierowym i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Miejsce wieprzowina, krewetki, grzyby, zielona cebula, jajko, sos sojowy, sól, i dashi (Jeśli za pomocą) razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dashi
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(albo Zwykłe)
Takie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dokładnie wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną całkowicie włączone.
4
Mieć miskę luke-ciepła woda dostępna do zanurzenia. Jeśli jesteś praworęczny, umieść wonton wrapper w trójkątnej pozycji na lewej dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść niewielką ilość nadzienia (około czubatej łyżeczki lub więcej) w pobliżu dolnego rogu wonton wrapper. Złóż ten róg nad wypełnieniem w kierunku przeciwległego rogu mniej więcej w połowie, upewniając się, że wypełnienie jest bezpiecznie zamknięte.
6
Zanurz palec w misce z wodą i wetrzyj lewy róg owijki wodą. Wchodzisz w lewo i prawo rogi do siebie (z dala od górnego rogu), w wyniku kształtu kapelusza pielęgniarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść wontons na arkuszach ciastek podczas pracy, utrzymując je w wilgotnym ręczniku, aby zapobiec wysuszeniu. Wontony mogą być starannie przechowywane w plastikowych workach do zamrażania i zamrożone do przyszłego użytku.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.