Wolnowarująca czerwona fasola i ryż to bezglutenowa i bezmleczna przystawka. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 10 g białka i 12 g tłuszczu. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 66 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup liść laurowy, seler, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 10 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 59%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Wolnowarująca czerwona fasola i ryż, Wolnowarująca czerwona fasola i ryż oraz Wolnowarująca czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
1
Połącz wodę, fasolę, kiełbasę, cebulę, zieloną paprykę, seler, czosnek i liść laurowy w misce wolnowaru i wymieszaj, aby połączyć. Ustaw wolnowar na niski i gotuj przez co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Słonina Wieprzowa
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usuń liść laurowy i wyrzuć. Doprawić do smaku solą i mielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju