Powolne kuchenka włoski miękkie Polenta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 11 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz czosnek, mąka kukurydziana, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Ratatouille z polentą, Slow-Cooker Smoky Chipotle Soft Tacos, oraz Slow Cooker wieprzowina balsamiczna z Polentanem i kremem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 5-do 6-quart powolna kuchenka z powolną wkładką kuchenną; spray liner z sprayem do gotowania. W dużej misce, bulion wymieszać, mieszanka serów, mąka kukurydziana, suszona bazylia, sól, karczochy, mleko i czosnek, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Gorąca Woda (100°F)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszaninę do powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin, mieszając raz w połowie gotowania. Wyłącz powolną kuchenkę. Wymieszać z pieczoną papryką; odstawić przykryte 30 protokół. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Poszczególne porcje posypać świeżą bazylią i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.