Wolnowar Włoski Miękki Polenta
Powolne kuchenka włoski miękkie Polenta może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 11 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz czosnek, mąka kukurydziana, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sunday Slow Cooker: Ratatouille z polentą, Slow-Cooker Smoky Chipotle Soft Tacos, oraz Slow Cooker wieprzowina balsamiczna z Polentanem i kremem z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 5-do 6-quart powolna kuchenka z powolną wkładką kuchenną; spray liner z sprayem do gotowania. W dużej misce, bulion wymieszać, mieszanka serów, mąka kukurydziana, suszona bazylia, sól, karczochy, mleko i czosnek, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę do powolnej kuchenki.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 5 godzin, mieszając raz w połowie gotowania. Wyłącz powolną kuchenkę. Wymieszać z pieczoną papryką; odstawić przykryte 30 protokół. Wymieszać przed podaniem.
Poszczególne porcje posypać świeżą bazylią i parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.