Przepis wolny-kuchenka Ropa Vieja Tostadas jest gotowy w około 6 godzin i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ta przystawka ma 662 kalorie, 35g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 4,69 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, zmieloną kolendrę, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wolnostojąca Ropa Vieja, Wolnostojąca ropa vieja, oraz Wolnostojąca Ropa Vieja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 6-quart powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Składniki Ropa Vieja umieścić w wolnej kuchence. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
4
Usuń wołowinę z wolnej kuchenki; pociągnij na strzępy za pomocą 2 widelców. Wołowinę odstawić do powolnej kuchenki; wymieszać do połączenia z płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Aby zmontować, umieścić każdą skorupę Tostada na talerzu; łyżka ropa vieja na skorupie. Top z awokado i serem.