Wolnoopalający Gulasz Wołowy Stroganoff
Przepis Slow-Cooker wołowina Stroganoff gulasz może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 5 godzin i 50 minut. Ten przepis służy 5. To danie główne ma 497 kalorii, 32G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, klasykę warzyw kremową zupę grzybową, natkę pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Beef Stroganoff, Wolnossąca Wołowina Stroganoff, oraz Wolnossąca Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, warstwa cebuli, czosnku i wołowiny.
Polej wołowiną zupę i wodę.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 7 godzin.
Makaron wymieszać. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut lub aż makaron będzie miękki. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Poszczególne porcje udekorować natką pietruszki.