Wolnoopalacz Wołowina z warzywami korzeniowymi
Slow Cooker Wołowina z warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1022 kalorii, 74g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, ziemniaki, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Warzywa Korzeniowe Glazurowane, Powolna Kuchenka Warzywa Korzeniowe Gulasz Kiełbasa, oraz Pieczeń Cielęca z warzywami korzeniowymi (wolnostojąca).
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ułożyć cebulę, ziemniaki, marchew, rzep i brukiew na dnie wolnej kuchenki. Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem. Potrzyj mąkę na całej wołowinie.
Pieczeń ułożyć na wierzchu warzyw w powolnej kuchence.
Ubić razem sos pomidorowy, brązowy cukier, chili w proszku, kminek, musztarda w proszku i czosnek w proszku.
Wlać mieszaninę na wołowinę. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 12 godzin lub na wysokim przez 8 godzin.
Podawać 1/3 wołowiny i wszystkie warzywa z tym posiłkiem. Pozostałą wołowinę rozdrobnić i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.