Wolnoopalacz Chili Wołowo-Warzywne

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj chili z wołowiną i warzywami. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mieszankę przypraw chili, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Slow Cooker Wołowina Chili, Slow Cooker Chipotle Wołowina Chili, oraz Spicy Slow Cooker Wołowina Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania.
Pokroić wołowinę w 1/2 cala kostki. Gotować wołowinę i cebulę na patelni na średnim ogniu 7 do 9 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić.
Wymieszać mieszaninę wołowiny i pozostałych składników z wyjątkiem sera i kolendry w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin. Najlepsze indywidualne porcje z serem i kolendrą.