Wolno Pieczona Wołowina I Sos
Wolno pieczona wołowina i sos jest bezmleczne SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 7. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, mąkę, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Spróbuj Wolno gotowana, rozdrobniona Wołowina z sosem Red Eye, Slow Cooker wołowina porady i sos, oraz Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; odstawić.
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; dodać olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać wołowinę i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wołowinę posypać mieszanką zupy; dodać 1 szklankę wody i wina na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Wołowinę ułożyć na półmisku, na patelni pozostawić płyn; wołowinę przykryć folią.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Połączyć mąkę i 2 łyżki wody; dodać do gotowania płynu. Dusić 8 do 10 minut lub aż gruby; dodać pietruszkę.