Wolno Gotujące Kanapki Z Wołowiną Imbirowo-Pomarańczową Pita

Wolno gotujące imbirowo-pomarańczowe kanapki z wołowiną pita to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Mieszanka wołowina okrągły stek, przystawki grochu strąki, chutney, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Slow-Cooker Hot Beef Sandwiches Au Jus, oraz Ww Slow Cooker BBQ kanapki z wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę wzdłuż na 2-calowe paski.
Pokrój paski w poprzek na plastry 1/8 cala.
Umieścić wołowinę, cebulę, paprykę i jicama w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Wymieszać skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, piernik i sól; polać wołowiną i warzywami.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 do 6 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Wymieszać w strąkach grochu. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż strąki grochu są chrupiące-przetargu.
Łyżka mieszanki wołowiny do pieczywa pita.
Podawać ze złocistymi owocami Chutney.