Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem

Wolno gotująca się czosnkowa pierś z indyka ze świeżą bazylią majonezem
Wolno gotująca się czosnkowo doprawiona pierś indyka ze świeżą bazylią majonezem wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,86 zł za porcję. To danie główne ma 196 kalorii, 25g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka liści bazylii, pierś z indyka, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Weight Watchers Slow Cooker pierś indyka z czosnkiem, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, oraz Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś indyka z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z piersi indyka wyjąć sos lub dodatkowe części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2
Usuń skórę z indyka. Wykonaj cięcia, 1/4 do 1/2 cala głębokości i 1/4 do 1/2 cala szerokości, w górnej części indyka, za pomocą małego noża do parkowania. Włóż plasterki czosnku do cięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wymieszać skórkę cytryny, natkę pietruszki i pieprz cytrynowy sól przyprawową; natrzeć na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować indyka na oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieścić indyka i wszelkie krople w 5-do 6-quart powolnej kuchence. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Umieścić bazylii i 3 łyżki oleju w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć, aż bazylia zostanie posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Dodać majonez. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8
Podawać pokrojonego indyka z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn