Wolno gotująca pierś z indyka faszerowana dzikim ryżem i żurawiną
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Wolno gotująca pierś z indyka nadziewana dzikim ryżem i żurawiną może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 307 kalorii, 43g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, żurawinę, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno gotujący Dziki Ryż z żurawiną, Zapiekanka Z Indyka Z Dzikim Ryżem, oraz Powolna zapiekanka z indykiem i dzikim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem indyka.
Pokrój indyka w plasterki w odstępach 1-calowych około trzech czwartych drogi, tworząc głębokie kieszenie.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, umieścić indyka. Kieszenie z mieszanką dzikiego ryżu.
Umieść pozostałą mieszaninę ryżu wokół krawędzi powolnej kuchenki.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 do 9 godzin lub aż sok z indyka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części jest cięty (170F). Termometr umieszczony w środku farszu powinien odczytywać 74°.