Wolno Gotująca Jamajska Pieczeń Wieprzowa
Slow-Cooker Jamajska pieczeń wieprzowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mieloną gałkę muszkatołową, chili Jalapeno i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa, oraz Asian Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence 4-do 5-quart.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem tymianku w średniej misce; rozprowadzić mieszaninę na wieprzowinie.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Posypać tymiankiem wieprzowinę.