Wolno Gotujące Ciasto Jabłkowe Piernikowe Pudding
Slow-Cooker Jabłko piernik Pudding ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 396 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz melasę, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Piernikowe Wolnoopadające, Ciasto Jabłkowe Budyniowe Slow Cooker, oraz {Slow Cooker} Płatki Owsiane Z Piernika Jabłkowego.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Jabłka układamy równomiernie na dnie.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier granulowany, sodę oczyszczoną, sól, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową, aż dobrze wymieszasz. W małej misce, wymieszać wodę, melasę i olej, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mieszaniną mąki tylko do zwilżenia.
Rozłóż na jabłkach w powolnej kuchence.
W 2-cup microwavable miarki, wymieszać jabłecznik i masło. Kuchenka mikrofalowa odkryte na Wysokiej 2 do 3 minut lub do roztopienia masła i mieszanina gotuje.
Wlać mieszaninę do powolnej kuchenki.
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 2 godziny 15 minut do 2 godzin 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Wyłącz powolną kuchenkę; odkryj.