Wolno Gotowany Sos Jabłkowo-Brzoskwiniowy

Wolno Gotowany Sos Jabłkowo-Brzoskwiniowy
Wolno gotowany sos jabłkowo-brzoskwiniowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka Macintosha, zmielony cynamon, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Wolno Gotowane Bourbon Brzoskwinia Bbq Pulled Pork, Wolno Gotowane Brzoskwiniowe Grillowane Kotlety Wieprzowe, oraz Wolno Gotowane Masło Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Owoce włożyć do powolnej kuchenki, posypać cynamonem. Włącz Szybkowar na wysoki. Przykryć i gotować przez 3 godziny na wysokiej, a następnie przełączyć na niską przez 2 godziny. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn