Wolno Gotowany Sos Jabłkowo-Brzoskwiniowy
Wolno gotowany sos jabłkowo-brzoskwiniowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 12 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka Macintosha, zmielony cynamon, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Wolno Gotowane Bourbon Brzoskwinia Bbq Pulled Pork, Wolno Gotowane Brzoskwiniowe Grillowane Kotlety Wieprzowe, oraz Wolno Gotowane Masło Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owoce włożyć do powolnej kuchenki, posypać cynamonem. Włącz Szybkowar na wysoki. Przykryć i gotować przez 3 godziny na wysokiej, a następnie przełączyć na niską przez 2 godziny. Wymieszać przed podaniem.