Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno gotowanych Tacos wieprzowych. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz salsa verde, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno Gotowane Tacos Wieprzowe, Wolno Gotowane Zielone Tacos Wieprzowe Chili, oraz Powoli Gotowane Meksykańskie Pulled Pork Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i gotować na wysokiej 4-5 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Umieść około 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej na środku każdej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.