Wolno gotowana wołowina ' N ' Veggies
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Wolno gotowana wołowina i warzywa mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,61 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 32G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka ziemniaków, sos sałatkowy, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Wolno Gotowana Wołowina, Wolno Gotowana Wołowina Burgundia, oraz Wolno Gotowany Mostek Wołowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W razie potrzeby posyp jedną stronę steku przyprawioną solą i pieprzem; posyp drugą stronę czosnkiem w proszku.
Umieść w dużej zamykanej plastikowej torbie; Zamknij torbę i wstaw do lodówki na 2-3 godziny lub na noc.
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz sos sałatkowy, wodę i sos zrumieniający.
Dodaj marchewki i ziemniaki; wrzucić do płaszcza.
Dodaj stek i polej sosem. Na wierzch z cebulą i zielonym pieprzem.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do miękkości mięsa.