Wolno gotowana salsa
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj wolno gotowany salsan. Z tego przepisu składa się 8 porcji po 20 kalorii , 1 g białka i 0 g tłuszczu każda. Za 36 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści kolendry, ząbków czosnku, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 46% . Podobne przepisy obejmują wolno gotowaną gęś z salsą żurawinową , wolno gotowany boczek wieprzowy z salsą arbuzową i wolno gotowaną wieprzowinę Jerk z salsą karaibską Skinnytaste .
Instrukcje
Wytnij małe nacięcie w dwóch pomidorach; w każde nacięcie włóż ząbek czosnku.
Umieść pomidory i cebulę w 3-qt. powolna kuchenka.
Odetnij łodygi papryczek jalapenos; usuń nasiona, jeśli chcesz uzyskać łagodniejszą salsę.
Umieść jalapenos w powolnej kuchence.
Przykryj i gotuj na dużym ogniu przez 2,5–3 godziny lub do momentu, aż warzywa zmiękną (niektóre mogą lekko się zarumienić); Fajny.
W blenderze połącz mieszaninę pomidorów, kolendrę i sól, jeśli to konieczne; przykryć i miksować do momentu wymieszania. Resztki przechowuj w lodówce.