Wolno Gotowana Peklowana Wołowina
Wolno gotowana peklowana wołowina wymaga około 9 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 55g tłuszczu i w sumie 990 kalorii. Za $6.65 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 5. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, marchewki, pieprzu i ziemniaków. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolno gotowana peklowana wołowina i kapusta, Wolno gotowana peklowana wołowina na kanapki, oraz Wolno gotowana peklowana wołowina i kapusta.
Instrukcje
W 6-qt. powolna kuchenka, połącz ziemniaki, marchewkę i cebulę.
Dodaj Mostki (wyrzuć paczki przypraw z peklowanej wołowiny lub Zachowaj do innego użytku).
Posyp mięso brązowym cukrem, cukrem, kolendrą i pieprzem.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 9-11 godzin lub do miękkości mięsa i warzyw.
Wyjmij mięso i warzywa na półmisek do serwowania. Cienko pokrój jeden mostek w poprzek ziarna i podawaj z warzywami. Zachowaj pozostały Mostek dla warstw Reuben (przepis również w wyszukiwarce przepisów) lub zapisz do innego użytku.