Wolno Gotowana Peklowana Wołowina

Wolno Gotowana Peklowana Wołowina
Wolno gotowana peklowana wołowina wymaga około 9 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 55g tłuszczu i w sumie 990 kalorii. Za $6.65 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 5. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, marchewki, pieprzu i ziemniaków. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wolno gotowana peklowana wołowina i kapusta, Wolno gotowana peklowana wołowina na kanapki, oraz Wolno gotowana peklowana wołowina i kapusta.

Instrukcje

1
W 6-qt. powolna kuchenka, połącz ziemniaki, marchewkę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodaj Mostki (wyrzuć paczki przypraw z peklowanej wołowiny lub Zachowaj do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
3
Posyp mięso brązowym cukrem, cukrem, kolendrą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wlej wodę na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 9-11 godzin lub do miękkości mięsa i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wyjmij mięso i warzywa na półmisek do serwowania. Cienko pokrój jeden mostek w poprzek ziarna i podawaj z warzywami. Zachowaj pozostały Mostek dla warstw Reuben (przepis również w wyszukiwarce przepisów) lub zapisz do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia59
Magazyn