Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos

Wolno-Cooker Green Chile Pulled Pork Burritos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka guacamole, sól, mąka tortille, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Green Chile Pork Tacos, Slow-Cooker Green Chile Pork Tacos, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W małej misce, wymieszać chile pieprz w proszku, olej i sól. Przetrzyj mieszaninę na wieprzowinę; umieść w wolnej kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z wolnej kuchenki na deskę do krojenia. Wieprzowinę rozdrobnić, używając 2 widelców. Powrót wieprzowiny do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać.
Używając łyżki szczelinowej, łyżka około 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej na każdą ciepłą tortillę; top z około 1 łyżką każdego guacamole i kwaśną śmietaną. Fold 1 strona tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej strony na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.