Wiśniowo-Migdałowy Chrupiący

Wiśniowo-Migdałowy Chrupiący
Need a deser wegetariański? Cherry - migdałowy Crisp może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz tartą wiśnie, wiśnie, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Cherry Almond Crisp, Migdałowy Cherry Coconut Crisp, oraz Mikrofalówka Cherry-Almond Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz suszone wiśnie i wrzącą wodę w małej misce; przykryj i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połącz suszone wiśnie z płynem do namaczania, 2 funty czereśni i następne 4 składniki (przez cynamon) w dużej misce; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
CzereśnieCzereśnie
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić na 15 minut.
5
Wlać mieszaninę wiśni do szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w 375 przez 40 minut lub aż gęste i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podczas gdy mieszanka wiśniowa piecze, zważyć lub lekko łyżką 4 uncje mąki do suchych miarek, i poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
8
Mąkę, owies, brązowy cukier, migdały i sól połączyć w średniej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Połączyć masło i ekstrakt migdałowy w małej misce, i skropić mieszaninę owsa, mieszając, aż wilgotne grudki tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Z piekarnika wyjąć mieszankę wiśni i równomiernie posypać polewą streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Piec dodatkowe 20 minut lub do streusel jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić na 5 minut; Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn