Wiśniowo-Czekoladowy Pudgy Pie

Wiśniowo-Czekoladowy Pudgy Pie
Wiśniowo-czekoladowy Pudgy Pie może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Przepis ten służy 1. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka chleba, cukru, półsłodkich kawałków czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batony z wiśniami z glazurą z serem śmietankowym, oraz S ' more Pudgy Pie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jedną kromkę chleba w smarowanym żelazku kanapkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2
Posmarować nadzieniem z ciasta; posypać migdałami, kawałkami czekolady i cukrem. Wierzch z pozostałą kromką chleba. Zamknij żelazko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Gotuj na rozgrzanym ognisku przez 1 do 1-1 / 2 minut lub do złotego koloru, obracając się od czasu do czasu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn