Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone

Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone
Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka miodu, ser mascarpone, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone, Wiśnie Gotowane W Czerwonym Winie, oraz Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu ze stali nierdzewnej połączyć wino, cukier i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać wiśnie i doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż wiśnie są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
3
Wlać do szklanki lub miski ze stali nierdzewnej, aby wiśnie nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W małej misce połącz mascarpone z miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Usuń pasek skórki pomarańczowej z wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
6
Ciepłe wiśnie i syrop podawać w miseczkach lub szklankach na łodygach, posypanych dużą ilością kremu mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Krem mascarpone podawać z pokrojonymi świeżymi owocami lub mieszanymi jagodami zamiast z gotowanymi wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody MieszaneJagody Mieszane
świeże Owoceświeże Owoce
MascarponeMascarpone
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn