Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone
Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka miodu, ser mascarpone, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Wiśnie gotowane w czerwonym winie z kremem Mascarpone, Wiśnie Gotowane W Czerwonym Winie, oraz Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu ze stali nierdzewnej połączyć wino, cukier i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać wiśnie i doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, aż wiśnie są po prostu miękkie, o 5 protokół.
Wlać do szklanki lub miski ze stali nierdzewnej, aby wiśnie nie rozgotować.
W małej misce połącz mascarpone z miodem.
Usuń pasek skórki pomarańczowej z wiśni.
Ciepłe wiśnie i syrop podawać w miseczkach lub szklankach na łodygach, posypanych dużą ilością kremu mascarpone.
Krem mascarpone podawać z pokrojonymi świeżymi owocami lub mieszanymi jagodami zamiast z gotowanymi wiśniami.