(Więcej) Ultimate (est) Perfect Sliders
(Więcej) Ultimate (est) Perfect Sliders to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 33g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jeśli masz bułki hamburgerowe, wołowinę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 272 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne suwaki z kurczaka: idealne na szybkie kolacje lub potlucks, PERFECT PERFECT MANHATTAN, oraz Suwaki Do Hot Dogów.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w 10-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodać połowę cebuli i szczyptę soli i gotować, mieszając często, aż światło złoty kolor, o 3 protokół.
Dodać 2 łyżki wody i nadal gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboko brązowy i cienką warstwą brązowego soku z cebuli pokrywa dno patelni, o 4 minuty dłużej.
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść cebulę małą miskę.
Do ugotowanej cebuli dodać surową cebulę i dokładnie wymieszać.
Powrót patelni do ciepła i umieścić cztery kulki wołowiny równomiernie na powierzchni. Używając szerokiej, płaskiej szpatułki, rozbijaj kulki na okręgi o szerokości około czterech cali i grubości 1/4 cala. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Doprawić solą i pieprzem(lub przyprawioną solą, w razie potrzeby patrz uwaga). Połowę mieszanki cebuli równomiernie podzielić na wierzchu każdego patty i wcisnąć do mięsa z dnem szpatułki. Gotować przez 1 minutę. Ostrożnie odwróć paszteciki, aby cebula miała kontakt z patelnią
Ułóż dolne bułki do góry nogami na pasztecikach i top z górnymi bułkami.
Umieść czysty złożony ręcznik kuchenny na hamburgerach, aby wszystkie hamburgery były przykryte, a ręcznik zasłony na krawędziach patelni (uważaj, aby trzymać patelnię z dala od bezpośredniego płomienia). Nadal gotować, aż hamburgery są gotowane przez i bułki są całkowicie zmiękczona parą, o 2 protokół.
Usuń górne i dolne bułki z hamburgerów.
Miejsce 1/2 plaster sera na górze każdego patty i powrót górę bułkę do hamburgerów. Przykryj ręcznikiem kuchennym i kontynuuj gotowanie, aż ser się całkowicie rozpuści, o około 1 minutę dłużej. W międzyczasie umieść 2 plastry marynaty i przyprawy według uznania na dolnej bułce. Podnieś ręcznik.
Przełożyć hamburgery, cebulę, ser i górne bułki na dolne bułki.
Podawać i powtórzyć kroki 2 do 4 z pozostałych hamburgerów.