(Więcej) Ultimate (est) Perfect Sliders

(Więcej) Ultimate (est) Perfect Sliders
(Więcej) Ultimate (est) Perfect Sliders to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 33g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jeśli masz bułki hamburgerowe, wołowinę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 272 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantne suwaki z kurczaka: idealne na szybkie kolacje lub potlucks, PERFECT PERFECT MANHATTAN, oraz Suwaki Do Hot Dogów.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w 10-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej na średnim ogniu, aż do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodać połowę cebuli i szczyptę soli i gotować, mieszając często, aż światło złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
3
Dodać 2 łyżki wody i nadal gotować, często mieszając, aż cebula będzie głęboko brązowy i cienką warstwą brązowego soku z cebuli pokrywa dno patelni, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Zdjąć patelnię z ognia i przenieść cebulę małą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Do ugotowanej cebuli dodać surową cebulę i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Powrót patelni do ciepła i umieścić cztery kulki wołowiny równomiernie na powierzchni. Używając szerokiej, płaskiej szpatułki, rozbijaj kulki na okręgi o szerokości około czterech cali i grubości 1/4 cala. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Doprawić solą i pieprzem(lub przyprawioną solą, w razie potrzeby patrz uwaga). Połowę mieszanki cebuli równomiernie podzielić na wierzchu każdego patty i wcisnąć do mięsa z dnem szpatułki. Gotować przez 1 minutę. Ostrożnie odwróć paszteciki, aby cebula miała kontakt z patelnią
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Ułóż dolne bułki do góry nogami na pasztecikach i top z górnymi bułkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieść czysty złożony ręcznik kuchenny na hamburgerach, aby wszystkie hamburgery były przykryte, a ręcznik zasłony na krawędziach patelni (uważaj, aby trzymać patelnię z dala od bezpośredniego płomienia). Nadal gotować, aż hamburgery są gotowane przez i bułki są całkowicie zmiękczona parą, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Zdejmij ręcznik.
10
Usuń górne i dolne bułki z hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Miejsce 1/2 plaster sera na górze każdego patty i powrót górę bułkę do hamburgerów. Przykryj ręcznikiem kuchennym i kontynuuj gotowanie, aż ser się całkowicie rozpuści, o około 1 minutę dłużej. W międzyczasie umieść 2 plastry marynaty i przyprawy według uznania na dolnej bułce. Podnieś ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
12
Przełożyć hamburgery, cebulę, ser i górne bułki na dolne bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Podawać i powtórzyć kroki 2 do 4 z pozostałych hamburgerów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn