Wiązki Fasoli
Wiązki fasoli to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki olej sezamowy, sos sojowy, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Wiązki Zielonej Fasoli, Wiązki Zielonej Fasoli, oraz Wiązki Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie.
Gdy fasola jest chłodna, odcedzić i położyć na całej długości na talerzu z końcami łodygi razem. Ręką na każdym końcu fasoli, pociągnij je blisko siebie, tworząc kłodę.
Usuń 4 ziarna i wsuń każdą pod kłodę, równo rozmieszczone. Luźno związać każdą z 4 ziaren na kłodę, aby utrzymać ją razem.
W małej misce wymieszaj sos sojowy z olejem sezamowym i zalej fasolą.
Aby służyć, pokroić w poprzek dziennika fasoli między wiązaną fasolą, aby 4 wiązki. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś fasolę na talerze.