Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule
Wisconsin wołowina i Cheddar Brats z piwem duszone cebule może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę i Cheddar bachory, kamienną musztardę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Wisconsin Beef and Cheddar Bachors with Beer-duszone cebule, Wisconsin Beef-and-Cheddar bachory, oraz Wisconsin Beer Bachory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na dużym ogniu. Grill olejowy ruszt, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
Umieść dużą patelnię na grillu lub bocznym palniku i dodaj masło. Gdy masło się stopi, dodaj cebulę. Gotować, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj piwo i przykryć; gotować dodatkowe 10 minut.
Zdjąć pokrywę z patelni i niech gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu wyparowała, o 5 protokół.
Włącz ogrzewanie na grillu na średnie.
Na smarowanych rusztach grillowych ułożyć bachory i gotować od 4 do 5 minut z każdej strony
Bachory podawać na gorąco na tostach duszonych z cebulą i posypanych musztardą.
INDOOR: w dużej patelni na średnim ogniu stopić masło dodać bachory i brązowy 10 minut, obracając je od czasu do czasu, jak brązowy.
Usunąć bachory i odstawić.
Dodać cebulę i gotować przez 10 minut, często mieszając, aż zmiękną.
Wlać piwo i zeskrobać brązowe kawałki na dnie patelni. Włóż bachory na patelnię i gotuj na średnim ogniu przez 15 minut lub aż piwo wyparuje.