Wiosna (?) Gotowanie Ziół
Wiosna (?) Gotowanie ziół jest bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Wiosna. Jeśli masz musztardę, wino, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Warzywa Wiosenne Pieczone Ziołami, Groch, szparagi i wiosenny makaron ziołowy, oraz Pieczona jagnięcina z wiosennymi okruchami ziół.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Filet z łososia ułożyć w dużym szklanym naczyniu do pieczenia i posypać 1/3 estragonu.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przykryć szczelnie folią i piec do zaledwie gotowane przez, około 20-30 minut w zależności od grubości. Podczas gotowania łososia, podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i saute aż ledwo zmięknie; nie pozwól im karmelizować. Deglaze pan z białym winem i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszyć nieznacznie, o 5 protokół.
Dodać musztardę i śmietanę i doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować około 2 protokół. Tuż przed podaniem dodajemy pozostały estragon, a następnie ubijamy na maśle 1 łyżkę na raz, aż dodamy do sosu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka trochę sosu na kawałek łososia i podawać natychmiast.