Wiosenne kotlety jagnięce na boczniakach

Wiosenne kotlety jagnięce na boczniakach mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 58g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 14,72 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka bulionu z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, sól koszerna, musztarda mielona z kamienia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Wiosenne Kotlety Jagnięce Z Grilla (Z Fwdgf), Kotlety Jagnięce Z Pieczonymi Warzywami I Wiosennym Risotto Z Groszkiem, oraz Kotlety jagnięce z pieczarkami.
Instrukcje
Jagnięcinę posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Połącz musztardę, rozmaryn i tymianek. Jagnięcinę natrzeć połową musztardy.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, pozostałą mieszaninę musztardy, Wino i olej w dużej misce.
Dodać grzyby; dobrze wrzucić.
Umieść jagnięcinę na stojaku na patelni brojlerów lub patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. Łyżka mieszanki grzybowej do dna patelni pokrytej sprayem do gotowania; umieść stojak na patelni nad grzybami. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część 1 kotleta.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 140, mieszając mieszankę grzybową po 12 minutach.
Umieścić 1 kotlet jagnięcy na każdym z 2 talerzy; utrzymywać ciepło.
Wyjmij stojak z patelni; dodaj bulion do mieszaniny grzybów na patelni.
Umieść patelnię na średnim ogniu; gotować 5 minut lub aż płyn prawie wyparuje.
Jagnięcinę podawać z mieszanką grzybową i kuskusem.