Wiosenna zupa z fasoli i fasoli
Wiosenna zielenina i zupa z fasoli to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z szynki i fasoli, Zupa Fasolowa Lima, oraz Zupa z szynki i fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużej misce.
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody na pokrycie; pozostawić do namoczenia na noc.
Odsączyć fasolę; umieścić w dużym ciężarze i dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć tomedium ciepła-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż fasola sąjust przetargu, o 45 protokół.
Dodaj greensto garnek; gotować do miękkości, 4 do 5 protokół.
Podgrzać 3 łyżki oleju w tym samym potover średnim ogniu.
Dodaj seler, marchew i cebulę. Podsmażyć, aż cebula będzie przezroczysta, o 6 protokół.
Dodaj bulion, pomidory imieszanka Bean. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotuj na wolnym ogniu 20 minut, aby umożliwić mieszanie smaków. Coverand niech zupa odpocząć 15 minut. Chochle soupinto miski.
Posypać serem i skropić pozostałą 1 łyżką oleju.