Wiosenna jagnięcina z grillowanymi karczochami-Mr. Bean

Wiosenna jagnięcina z grillowanymi karczochami Dla Dzieci-Mr. Bean może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wiosenny czosnek, rozmaryn, frisée i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z puree z karczocha, chrupiącymi karczochami i oliwą Cerignolan, Pieczone karczochy z wiosenną salsą, oraz Jagnięce Golonki Cytrynowe Z Karczochami Dla Dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić fasolę, moczyć suszoną fasolę w wodzie, aby przykryć przez 4 godziny.
W dużym rondlu połącz 8 szklanek wody z fasolą, połową cytryny, czosnkiem, tymiankiem i solą. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 45 do 50 minut, lub aż al dente.
Aby przygotować jagnięcinę, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, i czosnek w płytkim naczyniu; dodać polędwiczki jagnięce, i marynować przez 3 do 6 godzin, w zależności od tego, ile czasu masz i ile smaku chcesz mięso wchłonąć.
Aby zrobić fasolę, moczyć suszoną fasolę w wodzie, aby przykryć przez 4 godziny.
Aby zrobić sałatkę, na otwartym ogniu, piecz paprykę, aż wszystkie strony zostaną odpowiednio zwęglone, ale nie całkowicie spalone.
Umieścić pieprz w misce i przykryć folią na 5 minut. (Spowoduje to parowanie pieprzu, co ułatwi usunięcie skóry.)
Usunąć skórkę i nasiona z pieprzu, następnie julienne i odstawić.
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia na piecu. Odklej zewnętrzne liście karczocha, aż dojdziesz do warstwy, w której są prawie żółte. Karczochy blanszować przez 7 minut, a następnie pozostawić do ostygnięcia nieco przed przecięciem każdego z nich na pół. Zalać oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Wyjmij jagnięcinę z marynaty, usuwając kawałki czosnku lub rozmarynu, ponieważ będą się palić na grillu. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Grillować jagnięcinę przez 4 do 5 minut, lub do średnio rzadkich, obracając je kilka razy. Grilluj karczochy w tym samym czasie, obracając je kilka razy, aż pojawią się ślady grilla ze wszystkich stron, około 3 minut.
Pozostawić jagnięcinę na 2 do 3 minut, a następnie pokroić.
Umieścić fasolę, plastry papryki, frisée, i karczochy w misce z tapenade. Delikatnie wrzucić i doprawić solą i pieprzem.
Na wierzch ułożyć pokrojoną jagnięcinę i podawać.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Mixt Greens. Wraz ze swoją siostrą i szwagrem, Leslie i Davidem Silverglide, zespół uruchomił najbardziej zieloną restaurację w San Francisco Bay Area w 200
Od tego czasu firma Mixt rozszerzyła swoją działalność na wiele lokalizacji w całym kraju, zachowując jednocześnie odważne podejście do sałatek, zachowując ekologiczne praktyki biznesowe i zachowując pierwotny mandat zrównoważonego rozwoju środowiska. Baza Swallow znajduje się w San Francisco.