Winter Wonderland Castle

Winter Wonderland Castle
Zamek Winter Wonderland może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5431 kalorii, 19g białka, oraz 185g tłuszczu każdy. Na 13,33 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kolorowy cukier, pręty precla, lukrecję sznurkową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zimowy Koktajl Wonderland, Winter Wonderland Snowmen Brownies, oraz Zimowy Domek Z Piernika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykonaj słupki narożne zamku, zabezpieczając 4 pręty precel z krawatem skrętnym lub gumką na środku. Upewnij się, że jeden koniec grupy prętów precel jest nawet tak stoją prosto. Powtórz 3 razy, aby zrobić 4 słupki narożne; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pręty PrecelPręty Precel
2
Umieść 6 kwadratów powłoki cukierków w 4-filiżance mikrofal miarki. Kuchenka mikrofalowa odsłonięta na wysokości 1 minuty; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa 1 do 2 minut dłużej, dobrze mieszając co 30 sekund, aż będzie gładka. Powłoka cukierków zostanie użyta do przymocowania kawałków zamku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Dodaj kwadraty powłoki w razie potrzeby, i kuchenka mikrofalowa 10 do 15 sekund na raz, mieszając aż gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Zanurz 2 cale DNA (koniec poziomu) 1 narożnego słupka precli w powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Umieść pionowo na woskowanym papierze, pozwalając powłoce lekko utworzyć podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Odstawić na około 30 minut lub do całkowitego ustawienia powłoki. Powtórz z pozostałymi słupkami narożnymi.
7
Tymczasem rozprowadzić roztopioną powłokę na stożkach lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
8
Zwiń 4 stożki w czerwonym cukrze na wieże Zamkowe; zwiń Pozostałe stożki w dekoracjach cukierkowych dla drzew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieścić pionowo na woskowanym papierze.
10
Odstawić na około 20 minut lub do całkowitego ustawienia powłoki.
11
Pokrycie płyty foamcore folią aluminiową. Zanurz wierzchołki każdego słupka narożnego w powłokę; góra z czerwonymi stożkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
12
Odstawić na około 30 minut lub do momentu całkowitego ustawienia powłoki; Usuń krawaty skrętne lub gumkę z precli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
13
Dołącz 1 kwadrat krakingu Grahama między każdym zestawem słupków narożnych, używając powłoki, tworząc kwadratowy zamek. Dołącz połowę kwadratu krakersa Grahama powyżej 3 całych kwadratów krakersów, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między krakersami. Dołączyć gumdrops wzdłuż górnej połówki cracker, przy użyciu powłoki. Dołącz lukrecji wzdłuż boków słupków narożnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Prostokątnych Ciasteczek Waflowych6 Prostokątnych Ciasteczek Waflowych
Do WiązaniaDo Wiązania
3 Szklanki Lukru Waniliowego3 Szklanki Lukru Waniliowego
Cukierki SmartiesCukierki Smarties
14
Przymocuj 1 kwadrat krakingu Grahama pod kątem prostym do kwadratu krakingu na czwartym boku, używając powłoki, tworząc most zwodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Prostokątnych Ciasteczek Waflowych6 Prostokątnych Ciasteczek Waflowych
Do WiązaniaDo Wiązania
15
Wytnij pasek z rolki owoców; przymocuj do mostu zwodzonego do chodnika. Dołącz laski cukierków na szelki do mostu zwodzonego. Przymocuj cukierki w kształcie pierścienia na górze każdej wieży stożkowej; przymocuj trzcinę cukrową do cukierków w kształcie pierścienia na każdej wieży.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
16
Wytnij flagi w stylu proporca z rolki owoców, około 2x1 / 2 cala; przymocuj do laski cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
17
Rozprowadzić roztopioną powłokę losowo na folii otaczającej zamek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
18
Posypać duże i miniaturowe pianki do tworzenia śniegu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukrecja Z Zielonego JabłkaLukrecja Z Zielonego Jabłka
19
Posypać kryształy cukru wokół zamku, aby utworzyć fosę. Ułóż zielone szyszki drzew, aby stworzyć zimową scenę. Stwórz znak dla zamku z 6x1-calowym paskiem rolki owoców; dodaj litery do podpisania z lukrem dekoracyjnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn