Wino Czerwone-Jagodowo-Brzoskwiniowe Sangria

Wino Czerwone-Jagodowo-Brzoskwiniowe Sangria
Czerwone wino-jagodowo-brzoskwiniowa Sangria może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji napojów. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 513 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz triple sec, brandy, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Czerwone Wino Sangria, Czerwone Wino Sangria, oraz {czerwone wino} Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jagody i syrop cukrowy Połącz w dzbanku i lekko zmiażdż je maserem ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2
Dodaj wino, Triple Sec, brandy, i plastry pomarańczy i brzoskwini. Przykryć dzbanek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Fuzyjny X-RatedLikier Fuzyjny X-Rated
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn