Wilgotny Węgierski Gulasz
Wilgotny węgierski gulasz może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Za 1,83 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 11g tłuszczu i w sumie 449 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły stek wołowy, olej canolan, koncentrat pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 38 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 87%. Gulasz Węgierski I, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj kostki wołowe i wstrząśnij, aby pokryć.
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na maśle i oleju, aż cebula będzie miękka. Dodać bulion, koncentrat pomidorowy, czosnek, paprykę, majeranek, kminek i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
W razie potrzeby podawaj z makaronem.
Polecane wino: Shiraz, Rioja, Zweigelt
Shiraz, Rioja i Zweigelt to świetny wybór na gulasz. Podczas gdy Węgierskie czerwone wino byłoby odpowiednie, poleciliśmy kilka łatwiejszych do znalezienia czerwonych win, które również będą dobrze działać. Możesz spróbować wina Happy Face Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Szczęśliwa Twarz Syrah Wine]()
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.