Wilgotny Węgierski Gulasz

Wilgotny Węgierski Gulasz
Wilgotny węgierski gulasz może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Za 1,83 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 11g tłuszczu i w sumie 449 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły stek wołowy, olej canolan, koncentrat pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 38 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 87%. Gulasz Węgierski I, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj kostki wołowe i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
3
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na maśle i oleju, aż cebula będzie miękka. Dodać bulion, koncentrat pomidorowy, czosnek, paprykę, majeranek, kminek i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
MajeranekMajeranek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W razie potrzeby podawaj z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri

Polecane wino: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Shiraz, Rioja i Zweigelt to świetny wybór na gulasz. Podczas gdy Węgierskie czerwone wino byłoby odpowiednie, poleciliśmy kilka łatwiejszych do znalezienia czerwonych win, które również będą dobrze działać. Możesz spróbować wina Happy Face Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn