Wilgotny Węgierski Gulasz

Wilgotny Węgierski Gulasz
Wilgotny węgierski gulasz może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Za 1,83 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 11g tłuszczu i w sumie 449 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły stek wołowy, olej canolan, koncentrat pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 38 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 87%. Gulasz Węgierski I, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj kostki wołowe i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na maśle i oleju, aż cebula będzie miękka. Dodać bulion, koncentrat pomidorowy, czosnek, paprykę, majeranek, kminek i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
MajeranekMajeranek
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
W razie potrzeby podawaj z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem

Polecane wino: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Shiraz, Rioja i Zweigelt to świetny wybór na gulasz. Podczas gdy Węgierskie czerwone wino byłoby odpowiednie, poleciliśmy kilka łatwiejszych do znalezienia czerwonych win, które również będą dobrze działać. Możesz spróbować wina Happy Face Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn