Wilgotny Sernik Z Dyni Klonowej

Wilgotny Sernik Z Dyni Klonowej
Wilgotny Sernik z dyni Klonowej może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 492 kalorii, 9g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś syrop klonowy, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy to Wilgotne Babeczki Dyniowe Z Lukrem Z Klonowego Sera Śmietankowego, Batony Z Sernikiem Z Dyni Klonowej, oraz Batony Z Sernikiem Z Dyni Klonowej.

Instrukcje

1
W małej misce połącz okruchy krakersów i cukier; wymieszać z masłem. Dociśnij spód natłuszczonego 9 cali. tortownica; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy i mleko na gładką masę. Pokonaj dynię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
DyniaDynia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodaj syrop, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SyropSyrop
5
Polać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 325° przez 70-75 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nożem wokół krawędzi patelni, aby poluzować. Ostudzić o 1 godzinę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie. W małym rondelku rozpuść masło; dodaj mieszankę syropu i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MasłoMasło
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
10
Zdjąć z ognia; dodać rodzynki i orzechy włoskie. Chłodny do letniego. Łyżka na sernik. Wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie

Polecane wino: Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Późne zbiory Riesling, Lambrusco Dolce i Sauternes to moje najlepsze typy na sernik. Białe wina deserowe to Bezpieczny wybór na sernik (bez czekolady), ale słodki lambrusco będzie tak dobry z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Możesz spróbować Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn