Wilgotny i łatwy chleb kukurydziany
Wilgotny i łatwy chleb kukurydziany jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ten chleb ma 326 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 84 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Spróbuj Moist Tex-Mex Cornbread, Miodowo Wilgotny Chleb Kukurydziany, oraz Chleb Kukurydziany (Słodki I Wilgotny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Lekko posmaruj 8-calowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
W osobnej misce wymieszaj jajka, maślankę i masło.
Wlać mieszaninę maślanki do mieszanki mączki kukurydzianej i złożyć razem, aż nie będzie suchych plam (ciasto nadal będzie grudkowate).
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec do góry jest złoty kolor i tester włożony do środka chleba kukurydzianego wychodzi czysty, o 20 do 25 protokół.
Wyjmij chleb kukurydziany z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut przed podaniem.