Wietnamski Stir-Fry jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką sos rybny, mielony pieprz, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
1
Wymieszać oliwę z oliwek, 4 ząbki czosnku, imbir, sos rybny, sos sojowy i olej sezamowy w misce i wlać do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Dodać końcówkę polędwicy wołowej, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Stek Porterhouse
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Wyjmij końcówkę polędwicy wołowej z marynaty i strząśnij nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Stek Porterhouse
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszać z wołowiną. Gotować i mieszać, aż wołowina jest równomiernie rumiane, a nie Różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Wołowinę ułożyć na talerzu i odstawić. Zmniejszyć ciepło do medium, dodając więcej oleju roślinnego na patelni w razie potrzeby. Wymieszać w 2 ząbki czosnku, zielona cebula, i cebula; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszaj z zieloną fasolką, bulionem wołowym, sokiem z limonki, bazylią, miętą, płatkami czerwonej papryki i pieprzem. Powrót polędwicy wołowej na patelni i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Fasola Szparagowa
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Truskawka Bez łuski
Stek Porterhouse
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę