Przepis Wietnamski Noodle-Vegetable Toss może zaspokoić swoje pragnienie Wietnamski w około 15 minut. Ta przystawka ma 400 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kiełków fasoli, sok z limonki, makaron ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Ham' n ' Noodle Toss, oraz Asian Noodle Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia; dodać makaron ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
3
Niech namoczyć 3 minuty lub do miękkości.
4
Drenaż.
5
Podczas gdy makaron namoczyć, połączyć cukier i kolejne 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Połączyć makaron, slaw mix, a następnie 3 składniki w dużej misce. Wymieszać z mieszaniną cukru.