Wietnamski Grillowany kurczak z makaronem z wermiszelem (Bun Ga Nuong)

Przepis Wietnamski Grillowany kurczak z makaronem z wermiszelem (Bun Ga Nuong) może zaspokoić Wietnamskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 527 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz kurczaka, zielona cebula, ogórek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 21 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karkówka z grilla z makaronem z wermiszelem: Bun Thit Nuong, Grillowanie: wieprzowina wietnamska z makaronem z wermiszelem i Nuoc Cham, oraz Wietnamskie Skrzydełka Z Kurczaka Z Grilla-Canh Ga Nuong dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marynowanie kurczaka: przyciąć tłuszcz wokół dolnej części piersi, jeśli istnieje. Kurczaka umyć i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Kurczaka pokroić na 2 " kawałki. Doprawić koszerną solą i czerwonym chili powder.In zip-top worek (lub miski), połączyć czosnek, szalotka, papaja, proszek do pieczenia, cukier palmowy, trawa cytrynowa, zielona cebula i sos sojowy.
Dodaj kurczaka. Delikatnie wstrząsnąć workiem, aby pokryć mięso marynatą (lub dobrze wymieszać).
Wyjmij kurczaka z lodówki z wyprzedzeniem, aby przywrócić go do temperatury pokojowej.
Mięso posypać solą do przypraw grzybowych (lub zwykłą solą). na głębokiej patelni grillowej natrzeć około 2 łyżek oliwy z oliwek. Gdy grill będzie gorący, dodaj kurczaka. Gotować przez 5 minut. Podnieś mięso szczypcami i sprawdź, czy nie ma karmelizowanej skórki wokół mięsa, a następnie odwróć kurczaka. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryj patelnię i pozwól grillować przez kolejne 5 minut.Na koniec skropić sokiem z limonki i posypką czarnego pieprzu.Czas montażu: w misce połączyć sałatę, miętę i ogórek. Dobrze rzucaj.Kiedy będziesz gotowy do podania, w każdej misce umieść marchewkę i pikle daikon.
Dodać makaron wermiszel, połączenie sałaty i kilka pokruszonych orzeszków ziemnych. Top z grillowanym kurczakiem i kilka plasterków pieprzu chile.
Podawać z nc mm z boku.Ciesz się szklanką schłodzonego napoju imbirowego i trawy cytrynowej.Bon apptit!