Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym

Wietnamska Zupa Z Makaronem Wołowym
Przepis Wietnamski zupa z makaronem wołowym może zaspokoić Wietnamski pragnienie w okolicy 1 godzina i 8 minut. Ten przepis służy 55 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, kij cynamonowy, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamski Pho: Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Pho (wietnamska zupa wołowa z makaronem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marynować wołowinę
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
W zamykanej plastikowej torbie, połączyć plastry wołowiny, 1 Tbs. oleju, 1 1/2 łyżeczki. z sosem rybnym i solą. Uszczelnij torebkę i wmasuj dłońmi, aby równomiernie rozprowadzić marynatę. Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut lub przechowywać w lodówce do nocy.Ugotuj makaron
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
W dużym rondlu na średnim ogniu połącz bulion, imbir, kolendrę, cynamon i pozostałe 2 łyżeczki. sos rybny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj wermiszel ryżowy i gotuj do miękkości, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
5
Odcedzić, spłukać pod bieżącą zimną wodą i równomiernie podzielić między miski.Dokończ zupę
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Na patelni na dużym ogniu, ogrzać Pozostałe 1 Tbs. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj wołowinę i gotuj, często mieszając, aż do smażenia z obu stron, w sumie około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
8
Przenieść na talerz.Przecedzić bulion przez sito o drobnych oczkach, a następnie powrócić bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Dodaj kiełki fasoli, bazylia i wołowina i gotować tylko do kiełków fasoli zaczynają więdnąć, o 3 protokół. Kadzi na wermiszel i podawać natychmiast. Podaj kliny limonki przy stole, aby wycisnąć zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Klin WapiennyKlin Wapienny
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, autorstwa Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Original Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu, aby zachować "oryginalny", żywy charakter owocu fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious jabłek i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz pięknej mineralności. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czyste wykończenie, z białymi brzoskwiniami, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które prowadzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 8 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn