Wieprzowina z winegretem musztardowo-limonkowym

Wieprzowina z musztardą limonką Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 7,68 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1226 kalorii, 188g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, świeżą pietruszkę, świeżo zmielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina i szparagi z winegretem musztardowym, Polędwiczki Wieprzowe Pieczone Z Winegretem Musztardowym, oraz Tequila Lime Flank Steak Fajita Sałatka z Chile Lime Vinaigrette.
Instrukcje
Schab posmarować 1 łyżką musztardy i 1 1/2 łyżeczki oleju.
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieścić wieprzowinę na blasze do pieczenia i smażyć, aż tylko zrobić, 20 do 25 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu na 5 minut.
W międzyczasie włóż cebulę do małej miseczki z zimną wodą i odstaw na 10 minut.
Cebulę odcedzić, opłukać, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej wymieszać sok z limonki, 1 łyżeczkę musztardy, a pozostałe 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodać 1/4 szklanki oleju powoli, ubijając. Podczas gdy wieprzowina jest jeszcze ciepła, pokrój ją na kawałki wielkości kęsa.
Dodać wieprzowinę, cebula, płatki czerwonej papryki, i kolendry do vinaigrette i wrzucić.
Wariacje: resztki wieprzowiny lub wołowiny nie tylko smakowałyby świetnie, ale w rzeczywistości byłyby bardziej tradycyjne. Mięso powinno być naprawdę gotowane, choć nie rzadkie.
Rekomendacja win: miękka, elastyczna konsystencja Merlota oraz dojrzałe, soczyste smaki śliwkowe i czekoladowe sprawiły, że jest on ulubionym winem czerwonym. Delektuj się dobrze wykonaną wersją z kalifornijskiej Napa Valley, a będziesz wiedział, o co tyle zamieszania.